Mari Koo

Käyntikortti vahvistaa identiteettiä

maanantai 6. marraskuuta 2006 klo 18.12

Työelämässä käyntikortit ovat oleellinen osa suhteiden solmimisvaiheessa. Jatko-opiskelijan rooliani varten halusin myös kivat kortit, ja sain graafikkoystäväni Teron ideoimaan ja suunnittelemaan minulle sopivat lappuset eteenpäin jaettavaksi.

Kuluttajaekonomian jatko-opiskelijalle kenkää käyntikortein

Suunnittelutyöstä en siis maksanut mitään, joten olen ison vastapalveluksen velkaa Terolle! Teetin kortteja 125 kappaletta eli viisi A3-koon arkkia, ja se maksoi 20 euroa. Itse leikkelin kortit oikeaan muotoon.  

Halusin, että että korteissa näkyy jotain minusta, joten sanoin suunnittelijalle, että saa olla räväkkyyttä ja viitteitä kuluttamiseen. Tero ideoi hintalappumaisen kortin, mallinsi hienon kengän (kyllä, minulla on paljon kenkiä, vaikken korkokengillä osaakaan kävellä kovin hienosti) ja punainen on yksi perusväreistäni.

Kortissa mainitaan tämän blogin osoite, joten toivon tietysti, että kortti herättää kiinnostuksen vilkaista, kuka kortin takana oikeasti olikaan.

Ensimmäinen virallinen korttien jakelu tapahtunee nyt torstaina, kun on Kulutustutkimuksen seuran syysseminaari. Siellä aion osallistua Kuluttajat tietoverkoissa ja digitaalisilla markkinapaikoilla -workshopiin. Tosin tässä vaiheessa en aio vielä omia esitelmiä pitää. Sellaisen vuoro on sitten joulukuussa Teknologian yhteiskunnallinen ja kulttuurinen tutkimus -seminaarissa.  

Be Sociable, Share!

3 kommenttia kirjoitukseen “Käyntikortti vahvistaa identiteettiä”

 1. Tab sanoo:

  Tyylikkään näköisiä käyntikortteja, jotka todella erottuvat käyntikorttifirmojen bulkkitavarasta! Kukas tämä Tero on ja suunnittelisiko/tekisikö muillekin yhtä edullisesti? Tarvetta nimittäin olisi.

 2. marikoo sanoo:

  Tero tekee työkseen graafista suunnittelua, joten tuskin ilmaiseksi lähtee kortteja kovin laajalti miettimään: ne suhtee, ne suhteet ;)
  Mutta eiköhän palvelut ole jollain summalla ostetavissa, joten jos kiinnostusta riittää, niin pistä mailia ja saat Teron yhteystiedot, niin voit neuvotella!

 3. marikoo sanoo:

  Ja kiitos Teppo kehuista! Kieltämättä näitä on ilo jakaa.

Kommentoi