Mari Koo

Kirjavia kuvia, kiivasta hottia ja nykypäivän kiireisiä ihmisiä

maanantai 8. helmikuuta 2010 klo 20.28

”Me joudumme lapsesta asti seuraamaan elämän kiivasta tahtia. Meidän huvimmekin ovat kiihkeitä, niinkuin vain koneelliset huvit voivat olla. Jo pienetkin lapset tuodaan elokuviin ja kirjavat kuvat vilisevät heidän silmissään. Radio soittaa kotona kiivasta hottia. Autot mennä viilettävät kadulla ja ihmiset menevät työhönsä puolijuoksua. Kun tällainen kasvatus jatkuu koko ihmisen herkimmän iän, hän on aikanaan valmis nykypäivän kiireinen ihminen.”

Tohtori Maija Taka, Kotiliesi 20/1948

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Kirjavia kuvia, kiivasta hottia ja nykypäivän kiireisiä ihmisiä”

  1. Jasse sanoo:

    Oonkohan mä syntynyt väärään aikaan, kun mä tykkään kiiruhtaa hitaasti 😀
    Ei kiire juoksemalla lopu!

Kommentoi